Ropogós csirkecombok
sponsored links
Mindig imádtam a ropogós, kukoricapehelyben sült csirkecombokat. Valamit mindig elszúrtam, vagy lepattantak róla, vagy elszenesedtek?.
Tegnap türelmesen végignéztem Stahl receptjét és voila, sikerült!!!!:)))
Hozzávalók: csirkecombok, ki mennyit szeretne enni?. aztán liszt, tojás, kukoricapehely, pár cikk fokhagyma vagy fokhagymapor, só, olaj.
A csirkecombokat megmostam, lecsorgattam, majd a csont mellett bevágtam. Kicsi zsebecskéket lehet vágni és ide kettévágott fokhagyma cikkeket dugdosni, én viszont inkább megszórtam fokhagymaporral és sóztam õket.
Aztán jött a panir: liszt, tojás és kissé megtört kukoricapehely. Forró olajban megsütöttem õket, annyira, hogy szép aranybarnák legyenek. Kiszedegettem, rácsra tettem, hogy a fölösleges zsirt lecsepegtessem, majd egy jénai tálba helyeztem õket és elõmelegitett sütõben még kb. 3o percet sütöttem.
Nagyon finom lett, ropogott:))) és nem volt zsiros!!!
Kukoricás, uborkás, paradicsomos, tejszines masni tésztát tálaltam mellé.
Tegnap türelmesen végignéztem Stahl receptjét és voila, sikerült!!!!:)))
Hozzávalók: csirkecombok, ki mennyit szeretne enni?. aztán liszt, tojás, kukoricapehely, pár cikk fokhagyma vagy fokhagymapor, só, olaj.
A csirkecombokat megmostam, lecsorgattam, majd a csont mellett bevágtam. Kicsi zsebecskéket lehet vágni és ide kettévágott fokhagyma cikkeket dugdosni, én viszont inkább megszórtam fokhagymaporral és sóztam õket.
Aztán jött a panir: liszt, tojás és kissé megtört kukoricapehely. Forró olajban megsütöttem õket, annyira, hogy szép aranybarnák legyenek. Kiszedegettem, rácsra tettem, hogy a fölösleges zsirt lecsepegtessem, majd egy jénai tálba helyeztem õket és elõmelegitett sütõben még kb. 3o percet sütöttem.
Nagyon finom lett, ropogott:))) és nem volt zsiros!!!
Kukoricás, uborkás, paradicsomos, tejszines masni tésztát tálaltam mellé.