Ropogós cajun lazac steak fokhagymás spenóttal és pirított zöldségekkel
sponsored links
A halételekben az egyik legcsodálatosabb dolog, hogy néhány perces idõráfordítástól nem kívánnak meg tõlünk többet. Természetesen egészséges és rendkívül ízletes mivoltuk mellett.
A lazac az a halféle, amely szerintem az átlagos ízlésnek a leginkább megfelel mégis prémium kategória. Most nem a hal íz és a szálka kizárására gondolok, bár megeszem az afrikai harcsát és a pangasiust is, összehasonlíthatatlanul magasabb gasztronómiai élményt nyújt számomra egy lazacból készült étel. Egyébként édesvízi hal párti vagyok, a lazac mellett leggyakrabban pontyot, harcsát, keszeget, pisztrángot, süllõt/fogast eszem.
Mindennapos vendégek nálunk a nemzetközi fûszerkeverékek, egy idõben a fajita (Tex Mex) fûszerkeverék volt a favorit, most a cajun került reflektorfénybe. Bármilyen húsféléhez kiváló ez a kreol konyhából származó fûszerkeverék. Nincsenek különleges összetevõi, úgyhogy könnyedén elkészíthetõ házilag (de például Green Cusine márkában kiváló minõségben ...