Ropogós bõr sütési ismertetõje
sponsored links
Bõrös karaj kb. öt órán át sütve 70 - 90 °C-on.
A hús alá vizet öntöttem, betettem a sütõbe és a bezsírozott bõrét kb. 180 °C-on sütöttem fél órát. Azután ráterítettem egy alufólia darabot, de sehol nem rögzítettem csak éppen eltakarta a húst.
A sütõt beállítottam 70 °C-ra és....... elhúztam az edzõterembe smile hangulatjel wink hangulatjel
Három és fél óra múlva ismét 90°C-ra tettem a sütõt és tovább sütöttem fél órát, azután felkapcsoltam 180°C-ra és még kb. 40 percet sült, hogy a megmaradt víz elpárologjon.
Az alufólia végig jótékonyan védte a hús bõrét és ilyen szép lett.
Azt szokták mondani, hogy kár hogy nem lehet illatokat fényképezni, hát én meg azt mondom, hogy kár hogy nem lehet hangokat fényképezni.
Ez a bõr olyan kopogós, roppanós hangot adott, mint az üveg, amikor ...