Ropog?s csirkesz?rny darabok
sponsored links
Katalinn?l l?ttam ezt a receptet b?r n?la csirkemellb?l k?sz?lt. Mivel h?slevesbe f?ztem csirkesz?rnyat (pedig itt volt a csal?d m?gis 2 db megmaradt ) ?s el?re tudom hogy csak r?m v?r annak elfogyaszt?sa ez?rt gondoltam hogy kipr?b?lom ezt a s?t?si m?dot eg?szen picit v?ltoztattam ezt ?rom le.
Hozz?val?k: (2 db csirkesz?rny ami f?tt volt) lisztes kever?khez: 2 ev?kan?l liszt, f?l mokk?skan?l s?t?por, csipet s? ?s ?r?lt bors, p?choz: 2 ev?kan?l kefir, 1 ev?kan?l must?r, csipet s? ?s ?r?lt bors , kev?s ?r?lt pirospaprika, + kev?s zsemlemorzsa.
?
Elk?sz?t?se: Csirkesz?rnyat kett?v?gtam , lisztes kever?kben megforgattam, p?c hozz?val?it elkevertem ?s ebben is megforgattam a m?r lisztes csirkesz?rny darabokat majd a marad?k liszthez tettem kev?s zsemlemorzs?t amiben szint?n megforgattam . V?g?l forr? olajban kis?t?ttem. Nagyon finom ropog?s lett hozz? kapros ubork?t k?sz?tettem.
J? ?tv?gyat k?v?nok !