Rizskrokettek kapros besamellel és füstölt kolbásszal
sponsored links
Most egy másik növényre váltok, a friss kaporra. Saláták, levesek és szószok kitûnõ ízesítõje, az ordás palacsinta elhagyhatatlan hozzávalója.
Kapros besamell
Hozzávalók: 100 g vaj vagy kevés olaj, 2 evk. liszt, 500 ml tej, egy csokor friss kapor, só, bors, 1 evk. ecet, pici cukor.
Vajon vagy olajon világosra pirítjuk a lisztet, felöntjük hideg tejjel, hozzáadjuk az apróra vágott friss kaprot, ízesítjük sóval, borssal, pici cukorral, majd ha besûrûsödött ecettel savanyítjuk.
Rizskrokettek
Nem is olyan rég rájöttem, hogy nem érdemes bundázni a rizsgolyókat. Hamarabb elkészül az ebéd, ha azt a zsemlemorzsát meg a tojást amit a bundázáshoz használnánk, hozzá gyúrjuk a ...