Rizseshús

2012-10-15

sponsored links


Eredeti elgondolásom szerint ma megfõztem a tegnap kicsontozott, lebõrözött 8 csirke felsõcomb filébõl a rizses húst. Persze most nem egy currys, vagy csípõs változatot, mert Anyukám nem szereti, ha nagyon csíp az étel. Hagyományosan fõztem, ahogy Õ szokta, sok petrezselyemzölddel, az elkészítés módja már többször szerepel a blogon. Eltérés talán annyi volt, hogy a felkockázott combhúst kicsit hosszabb ideig pároltam, mielõtt a zöldségeket, majd a rizst is hozzáadtam volna.
Ezekbõl készült: 1 fej hagyma felaprózva, pici olaj, 8 felsõcomb filé felkockázva, 45 dkg mirelit finomfõzelék alap (répa és borsó), 32,5 dkg (3 fõzõtasak) paraboiled rizs, só, és/vagy ételízesítõ ízlés szerint, õrölt bors ízlés szerint, 1 nagy csokor apróra ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/10/rizses-hu...

sponsored links

Keres?s