Rizottó, rizottó, na és hal
sponsored links
Hogy jön össze ez a kettõ, hát úgy hogy a fogas filét megspékeljük egy vargányás rizottóval, ami együtt íz orgia a felsõ fokon, fõleg, ha a parmezán és a tejszín is szerepel a receptünkben! Most már biztos mindannyian kíváncsiak vagytok mirõl is zagyválok!
Az alább olvasható alkotás, szerintem a legjobb, mind közül, amit a héten olvashattok, bár a desszert se lesz kutya, de ez olyan izgalmas, mint egy jó krimi, aminek még a vége elõtt öt perccel sem esett le, hogy a fõhõs a skizofrén gyilkos!:-) Lehet, hogy ez költõi túlzás, de fõzzétek meg, etessétek meg egy gourmet ismerõsötökkel és meglátjátok a végeredményt, lehet, hogy nem is túloztam....
Hozzávalók / 4 fõ:
-
250
g rizottó rizs
- 1
db vöröshagyma
- 2
ek olíva olaj
- 1
ek vaj
- 400
ml alaplé
- 1dl
fehérbor
- 150
g vargánya gomba ...