Rizottó, rizottó, na és hal

2012-02-29

sponsored links


Hogy jön össze ez a kettõ, hát úgy hogy a fogas filét megspékeljük egy vargányás rizottóval, ami együtt íz orgia a felsõ fokon, fõleg, ha a parmezán és a tejszín is szerepel a receptünkben! Most már biztos mindannyian kíváncsiak vagytok mirõl is zagyválok!
Az alább olvasható alkotás, szerintem a legjobb, mind közül, amit a héten olvashattok, bár a desszert se lesz kutya, de ez olyan izgalmas, mint egy jó krimi, aminek még a vége elõtt öt perccel sem esett le, hogy a fõhõs a skizofrén gyilkos!:-) Lehet, hogy ez költõi túlzás, de fõzzétek meg, etessétek meg egy gourmet ismerõsötökkel és meglátjátok a végeredményt, lehet, hogy nem is túloztam.... 

Risotto al porcini con pesce alla griglia /Risotto gombával és grillezett fogas szelettel

Hozzávalók / 4 fõ:
-        
          250 g rizottó rizs
-        1 db vöröshagyma
-        2 ek olíva olaj
-        1 ek vaj
-        400 ml alaplé
-        1dl fehérbor
-        150 g vargánya gomba  ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s