River Cottage Veg Every Day

2011-10-24

sponsored links


Ritkán ajánlok szakácskönyvet. Mert nem vagyok nagy gyûjtõjük, már csak azért sem, mert elég kevés az igazán jó, inspiráló, egyedi darab. Hugh Fearnley-Whittingstallt mindig is nagyon szerettem, anno föl is vettük az összes sorozatát. Már többször végignéztem, hihetetlen energia, lelkesedés, ötletesség és humor jellemzi ezt a füstös nagyvárosból kinõtt vadvirágot.

És most írt egy szakácskönyvet, amit nagyon-nagyon remélem, lefordítanak és itthon is megjelentetnek. Mert végre újra én is vega lettem. Tudom, már többször belefogtam, de most úgy tûnik, tényleg sikerült visszatérnem a növényevéshez. (Anno 2 évig voltam növényevõ.) Egy nyári grillpartin ettem utoljára húst. Remélem, most már így is maradok. A családnak persze megfõzök bármit, csak én nem eszem belõle. A legutóbbi hétvégére fõtt, füstölt csülköt készítettem - nekik. :) Én mást ettem. És hogy miért választom ismét a növényevést? Mert nagyon szeretem az állatokat. És a nagyüzemi állattenyésztés tárggyá degradálja õket, hihetetlen mértékû szenvedésben élnek, míg meg nem halnak. Pedig érzõ lények... Nem akarok hozzájárulni a szenvedéseikhez, és ez a legkevesebb, amit megtehetek értük. A test fenntartható növényi táplálékkal is, sõt.
Tehát nagyon várom Magyarországra is a könyvet - ha nem is fordítják le, remélem itthon is kapható lesz, mert biztos ...

Folytats a blogon ... szellemafazekban.blogspot.com/2011/10...

sponsored links

Keres?s