Risotto, ami pasta

2013-02-06

sponsored links

pasta

A cĂ­met Ă­rhattam volna fordĂ­tva is, Ășgy se lenne több értelme. InkĂĄbb felteszek egy kérdést és egybĂ”l minden kiderĂŒl: fĂ”ztetek mĂĄr Ășgy tésztĂĄt, mintha rizottĂł lenne? Lehet, hogy elĂ”re furcsĂĄn hangzik, de nagyon is sok értelme van.

Alaplében fĂ”tt tészta

ElĂ”re leszögezem, hogy ezzel a mĂłdszerrel fĂ”zve a tészta nem lesz fogkemény. Mentségére legyen mondva, nem is fĂ” szét, viszont olyan Ă­ze lesz, amit az egyszerĂ» vĂ­zben fĂ”zés sorĂĄn soha nem kap meg. ÁllagĂĄt tekintve, hajaz a risotto krémességére, tehĂĄt ez is inkĂĄbb plusz pont. Az elkészĂ­téshez elengedhetetlen az alaplé/hĂșsleves, ettĂ”l kapja ugyanis azt a bizonyos Ă­zt. Az elkészĂ­tés menete: hagymĂĄt fonnyasztunk, felöntjĂŒk alaplével, beletesszĂŒk a tésztĂĄt és hagyjuk 20-35 percig rotyogni. Az igazi risottohoz képest sokkal egyszerĂ»bb, megĂșsszuk az kevergetést. 25 perc utĂĄn mĂĄr gyakorlatilag el is készĂŒlt, innen mĂĄr csak a bĂ»nös dolgok kerĂŒlnek bele: sajt, tejszĂ­n, mascarpone, ricotta, ki mit szeret. MagĂĄban is kitesz egy gyors, egyszerĂ», de ...


Folytatás a blogon ... lilafuge.blog.hu/2013/02/06/risotto_a...

sponsored links

Keres?s