Ricottás, paradicsomos, spenótos frittata.
sponsored links
Nem tudom ki hogy van vele, de engem az óraátállítás bizony minden évben igencsak megvisel, és így történt ez most is. Állítólag örülnünk kellene neki, de én valahogy kevéssé örvendek, fõleg hogy olyan fejfájásom van, hogy majd belegebedek. Most napokig csak vonszolni fogom magam, és ilyenkor sem a fõzéshez, de még az evéshez sincs kedvem. (ez aztán az igazi fogyókúra:)))) Na de azért valamit csak kikelet találnom ebédre, így gyorsan összedobtam ezt a könnyû, gyorsan elkészíthetõ, de nagyon finom tojáslepényt. Eddig is szívesen készítettem, és egyik kedvencem a cukkinis frittata, de most megint csak a GoodFood magazin receptjét hívtam segítségül. Bõ félóra alatt el is készült, és már falatozhattam is jóízûen. Igaz én ebédre készítettem el, de bátran merem ajánlani akár reggelire, vagy éppen egy gyors vacsora elkészítésére ezt a remek receptet. Kínálhatunk mellé ízlés szerint salátát, vagy éppen egy szelet kenyeret, péksüteményt.
3 db tojás
4-5 db újhagyma
2-3 paradicsom
10 dkg spenót
2 ek olívaolaj ...