Ribizlis mascarponeszelet
sponsored links
Szabó Edit újságíró és borszakértõ kollégám az idén egy igazi szakácskönyvvel lepte meg a gasztromán olvasókat: egy könyvvel, ami nemcsak a receptekrõl, hanem a szakácsokról is szól. A kiadvány a Corvina kiadó gondozásában került a polcokra, és szívbõl ajánlom azoknak, akik nemcsak szeretnek fõzni, de fejlõdni és tanulni szeretnének - kiváló ötleteket, mesterfogásokat leshetnek el, a legjobbaktól!
Ráadásul nem is egy, mindjárt huszonöt kiváló séf mesél önmagáról, a sikerhez vezetõ útról, a hagyományokról és a megújulásról, a csúcsgasztronómia útjairól. Személyes történetüket szemkápráztató fogások illusztrálják: jól megválogatott alapanyagokból néha különleges eljárással, és mindig nagy mûgonddal készült ritka ételek. Mégsem kell elbátortalanodnunk. Találhatók benne tényleg egyszerûen otthon elkészíthetõ receptek - ízelítõül is egy ilyet választottam:
Dudás Szabolcs (Anyukám mondta...) desszertje:Ribizlis mascarpone szelet
Hozzávalók: ...