Ribizlis egres (piszke) lekvár
sponsored links
Két isteni gyümölcs, amit méltatlanul mellõznek. Savanykásak, de nekem a kedvenceim közé tartoznak. A férjemet ki lehet üldözni a világból bármelyikkel. Mind a kettõt kaptam a piacon és úgy döntöttem, amellett, hogy fagyasztok belõle, süti is lesz belõlük, bónusznak még egy finom lekvár is lesz. ez a lekvár taszította le nálam a gyömbéres rebarbara lekvárt.
Itt szeretném hangsúlyozni, hogy a képen látható virág - a leander - csak dísz! Mérgezõ, nem esszük meg, nem fõzünk belõle lekvárt. Csak tetszett a színe és passzolt a lekváréhoz, semmi másért nem került a fotóra!!!!!! (Bocsi, a szájba rágásért, de nem szeretném, ha valaki véletlenül bármit tervezne vele, azon kívül, hogy szép, és jól mutat a képen.)
Ribizlis egres (piszke) lekvár:
50 dkg egres - piszke ki hogy nevezi - megmossuk, végeit levágjuk
70 dkg ribizli - megmossuk, leszárazzuk ...