Ribizlis almatorta
sponsored links
Tegnap kitaláltam, hogy sütök valamilyen almás sütit, mert volt pár hitvány alma még a spájzban, amit már nem ettünk volna meg, és végül egy torta mellett döntöttem. A tésztája muffintészta, és gondoltam a tetejére dobálok almát, amit némi fahéjjas cukorral megszórva sütök meg. De ember tervez, Isten végez. Anyósom az elõkészületek elött megérkezett, és elõkerült a táskájából egy doboz mirelit ribiszke, ami az úton már ki is olvadt. Visszafagyasztani nem lehet, önmagában nem esszük meg, hát így került az almatorta tetejére fahéjjas cukor helyett a ribizli.
A muffintészta receptjét itt találjátok, annyit azért itt megjegyeznék, hogy a tészta hozzávalóit nyugodtan lehet felezni, mert így elég magas lett, és az én ízlésemnek túl sok lett a tészta. Bõven elég lett volna ha fél adag tésztát öntök a ...