Ribizli-meggy lepény - gluten free

2012-06-27

sponsored links


Gluténmentes, könnyû nyári gyümölcslepény, savanykás gyümölcsökkel. A tésztája fantasztikus lett annak ellenére, hogy nincs benne liszt.
Tojásokat szétválasztás nélkül sûrû sárga habbá vertem, a végén hozzáadtam a cukrot is. Belekevertem a többi hozzávalót, és sütõpapírral bélelt piteformába simítottam a tésztát. tetejére szórtam a nádcukorban megforgatott gyümölcsöket. 180 fokra elõmelegített sütõben 30 perc alatt megsütöttem. Amikor langyosra hûlt, porcukrot szitáltam a tetejére, és feketeribizli fagylalttal tálaltam. Arról bõvebben holnap lesz szó.
2 tojás
6 ek barna nádcukor
2 dl tejföl
3 dkg vaj
3 ek mandulaliszt
3 ek kukoricaliszt ...

Folytats a blogon ... gasztro.rubineszter.com/2012/06/ribiz...

sponsored links

Keres?s