Ribiszkés baracklekvár

2011-08-01

sponsored links


A ribiszkés baracklekvárnak nagyon különleges aromája van és nem utolsó sorban gyönyörû tüzes napfény színe. Most igazából egyik sem sikerült nekem,ezt a lekvárt elsiettem,futtában csináltam,mert miután megvettem a hozzávalókat  tudtam meg,hogy el kell utaznom, és hétvégére nem mertem a hûtõben tárolni,de lehet jobb lett volna. 2 kg. barackhoz tavaly fél kiló ribiszkét tettem,most 1 kg -ot vettem , fél kg-ot muffinnak szánva,de mivel idõm nem volt rá,úgy döntöttem,hogy az egész kg-ot beleteszem.Rossz döntés volt, nagyon elpirosította  a színét ,ráadásul  sietve , túl nagy lyukú szitán passzíroztam át,elég sok ribiszke mag került bele..szóval kinézetre nem tetszik a végeredmény :(  Izre azért nem kivetni való,biztos el fog kelni a télen.
  9 db. 37 dl-es üvegkanna lett ebbõl az adagból.

Hozzávalók: 2 kg sárga barack, fél kg. ribiszke( nálam most 1 kg ), 1 kg cukor

A barackokat megmostam,forró vízbe tettem egy percre,majd héját lehúztam és ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2011/08/ri...

sponsored links

Keres?s