Retro kedvencek kicsit másképp: sertésborda parmezános párizsi bundában ?ropogós kockaburgonyával
sponsored links
Csoda, hogy csak most kerül sor arra, hogy bemutassam ezt a pofonegyszerû megoldást, ugyanis ez volt az idei nyári szezon slágere a kisfiamnál. Minden héten készül.:)
Kezd férfiasodni az ízlése, a rántott hús számára csakis karajból készülhet. Amikor elmondom neki a napi menüt, akkor mindig megjegyzi: ugye a kedvenc husimból készíted?
A választékbõvítés kedvéért kerestem "új" megoldásokat, hogy ne legyen unalmas a heti menü itthon, így többféleképpen bundázom a karajt. Ez az egyik.
Zolival, a kis barátjával képesek 6-8 szeletet is lenyomni belõle, mi lesz még itt érettségiig?! :)
Ez a parmezános párizsi bunda olyan egyszerû megoldás, hogy amikor elõször elkészítettem úgy örültem, hogy rátaláltam, mintha olaj vagy aranylelõhelyet találtam volna a kertben.
A bunda ízletes, könnyû és ropogós, a hús szaftos. Igazi diákcsemege.
Hozzávalók a parmezános párizsi bundához:
1-1 szelet húshoz (érdemes közepesen vastag karajszeleteket felhasználni hozzá, melyet enyhén megklopfolunk) 1-1 kisebb ...