Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
sponsored links
Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
Hozzávalók:
- 25 dkg csirkemáj
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db hegyes erõs paprika
- 1 db lecsópaprika
- 1 db paradicsom
- 2 db chili
- 2 db burgonya
- só
- õrölt erõs pirospaprika
- õrölt fekete bors
- majoranna
- kakukkfû
- petrezselyem
- olívaolaj
- céklasaláta
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfõzöm, majd felvágom, sózom, borsozomAz olívaolajon egy mély serpenyõben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, fûszerezem, Beleteszem a májat, tovább párolom.
A végén melléteszem a krumplit, együtt pirítom, szórok rá vágott petrezselymet.
Céklasalátával fogyasztom.