Receptem a NOSALTY-nál: Grízes tészta baracklekvárral
sponsored links
Receptem a NOSALTY-nál: Grízes tészta baracklekvárral
A NOSALTY facebook-on is megjelent cikkében van 1 receptem, az én tésztám az 5. Ez a tészta - elõttem rejtélyes okokból - már többször (7 alkalommal) is bekerült a NOSALTY válogatásaiba, de megjelent a Mindmegetté- nél is számos alkalommal, s gyakran szerepel a blogom, s a NOSALTY statisztikájában, mint a legtöbbet látogatott. Úgy látszik ez a valamikori "menza kaja" még ma is nagy népszerûségnek örvend. Bár bevallom õszintén, azóta, hogy 2013. szeptemberében ezt a tésztát kitettem a blogra, nem készítettem. Gyerekkoromban, aztán az elsõ munkahelyem üzemi konyháján, majd az 500 napos Határõrségnél eltöltött idõm alatt annyit ettem, hogy 10-20 évente elég egyszer belõle.
Ha gyors vacsira vágytok... ?
Ha gyors vacsorára fened a fogad, de nincs ötleted, száraztészta pedig mindig akad a spájzban, dobd össze valamelyiket ezek közül!
nosalty.hu