Receptem a Mindmegette Receptár magazinjában

2011-10-08

sponsored links

Receptem a Mindmegette Receptár magazinjában

A Mindmegetté-ben eddig 126 receptem jelent meg. Még a tavasszal jelezték a lap és a Receptár fõszerkesztõi, hogy több receptem megnyerte a tetszésüket, s meg kívánják jelentetni azokat a nyomtatott magazinukban, a Receptár-ban. Ehhez küldjek lehetõleg nagy felbontású képet magamról, a receptjeimrõl, s adjam meg  a nevem és a címem, hogy elküldhessék a tiszteletpéldányt. Nos, a címem kivételével minden elérhetõ volt a blogomon, de elküldtem.

Ezután vártam. Semmi. Megnéztem az egyik multi áruház magazin részlegénél is, semmi. Érdeklõdtem e-mailben is, válasz semmi.Úgyhogy lemondtam róla, nem érdekelt tovább a dolog.

Ma, a szokásos vásárlásom során az Auchenben - keresztrejtvényújság  nézõben - megint ott voltam az újságos standnál, s megláttam a Receptár 6. számát. Kíváncsiságból belelapoztam, s nagy meglepetésemre ott találtam egyik receptemet. Õszintén mondva, örültem neki, de még nagyobb lett volna az örömöm, ha errõl elõre, idõben értesít a szerkesztõség, s ne adj isten, még egy tiszteletpéldányt is küldenek. No, nem azért, mintha nem tudnék 89 Ft-ot kifizetni, mint ahogy alább látható, hatalmas kiadásba vertem magam, s megvettem a magazint, hogy be tudjam mutatni, de azért egy tiszteletpéldány a szerkesztõségtõl, az mégis csak más.

Szóval üröm vegyült az örömbe.
Persze, lehet hogy anyagi okok játszottak közre, hiszen a boríték és a bérmentesítés többe kerül, mint maga az ...

Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2011/10/rece...

sponsored links

Keres?s