Recept: Vegyes savanyúság egészben

2011-10-07

sponsored links

Amire szükséged lesz

  • Zöldségek (nekünk: gyöngyhagyma, sárgarépa, fokhagyma, patiszon, zöld paradicsom, paprika, karfiol
  • Felöntõlé (arányokban, 4 literre, bár aztán itt ízlés szerint változhat minden)
  • 4 liter víz
  • 4 dl 20% ecet (vagy 8 dl 10%)
  • 30 dkg só
  • 20 dkg cukor
  • 2 dkg nátrium-benzoát
  • Csipetnyi borkén
  • Koriandermag, mustármag, feketebors, babérlevél


Így savanyítottam idén

  • Jó alaposan megmossuk, megpucoljuk a zöldségeket, szemünk kívánsága szerint felvágjuk.
  • Ezeket már bele is pakolhatjuk a jól elmosott üvegekbe, mehetnek a fûszerek is ízlés szerint, két literes üvegbe fél ...

Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/10/07/recept...

sponsored links

Keres?s