Rebarbarás-zabpelyhes keksz eperrel

2011-11-03

sponsored links


Amíg a komolyabb fagyok be nem köszöntenek, addig a piacon szépen piroslik és zöldellik a rebarbara, amibõl jobbnál jobb ételeket lehet készíteni, többek között süteményeket is.
S ha megbékélünk azzal, hogy a multik polcain nem hazai gyümölcsökkel találkozunk már leginkább, akkor vegyünk egy kis epret is, hiszen remek kiegészítõ a rebarbarához.
S máris készíthetünk egy nagyon finom kekszet...mondjuk egy jó teázáshoz.

REBARBARÁS-ZABPELYHES KEKSZ EPERREL

Hozzávalók - 25 darabhoz -
- 8 dkg teljes kiõrlésû liszt
- 4 dkg finomliszt
- 8 dkg zabpehely
- 10 dkg vaj
- 1 tojás
- ízlés szerint cukor - én 8 dkg-ot tettem bele -
- 1 csipet só ...

Folytats a blogon ... rozmaringescsokolade.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s