Rebarbarás sárgarépa krémleves (paleo)

2017-05-26

sponsored links



A nyári melegben igazi hûsítõ fogás lehet ez a kissé savanykás ízvilágú leves, ha hidegen fogyasztjuk, persze melegen is éppen olyan jó. A savanykás ízt ízlés szerinti édesítõ hozzáadásával tompíthatjuk.

GLASS -növényi italkészítõ automatával készítettem el ezt a levest isHa a gépre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatokHa pedig az eddig elkészített levesekre, növényi tejekre akkor ide. illetve ide

Hozzávalók:

30 dkg sárgarépa
20 dkg rebarbara szár (nem kell pucolni)
1-2 evõkanál méz (vagy ízlés szerinti édesítõ anyag)
5-6 dl húsleves vagy zöldségalaplé
1 csapott teáskanál kurkuma
1-2 gerezd fokhagyma
törött bors

a tálaláshoz:
olívaolaj
balzsamecet

A megtisztított sárgarépát és a rebarbara szárat kisebb darabokra vágjuk. A többi hozzávalóval együtt a gépbe tesszük. Húslevessel felöntjük a maximum jelig,  majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfõzze és krémesítse a hozzávalókat. Ennyi... Melegen, vagy jól behûtve egyaránt finom. Tálaláskor balzsamecetet és olívaolajat locsolunk a tetejére.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s