Rebarbarás rizskoch
sponsored links
Lilla blogján olvastam a finom rizskoch receptet (Zila formában), õ pedig Gesztenye blogjáról hozta az ötletet. A tegnapi epres siker után még több epret kívántam, de úgy látszik ezzel nem voltam egyedül, mert elkapkodták a finom ír szamócát. Így maradt az igen dekoratív, de ízre 0 holland. Vettem mellé még egy jó nagy köteg ír rebarbarát is. Zakatolt az agyam, hogyan is kéne összeházasítani ezt a két szörnyszülöttet. A választásom Lilla rizskochjára esett. A receptet kicsit átvariáltam, hogy Abi baby is ehessen belõle így a következõképpen fest:
Rebarbarás rizskoch:
20 dkg rizs (barnát használtam)
2 dl víz
kb. 5 dl friss kókusztej (próbáljátok ki, isteni és harmad annyi a kalóriatartalma mint a sima tehéntejnek!)
10 dkg vaj
1 ek méz
1 ek fahéj
5 dkg finomítatlan nádcukor ...