Rebarbarás pite
sponsored links
Hosszú hallgatás után egy rövid poszttal jelentkezek, még ha sok újdonságot nem is tartogat. Reményeim szerint hamarosan több új recepttel frissül majd a blog.
Az apropó pedig, hogy leporoltam a fényképezõt (jó, azt azért használtam) és a fotózási kellékeket, hogy ilyen gyönyörû rebarbara szárakat kaptam. Repülõn érkeztek egyenesen Angliából. Tudja valaki a választ, hogy nálunk miért nem lehet ilyet kapni? Vagy csak én nem keresem jó helyen?
Recept terén a jól bevált pite recepthez nyúltam, és most is remekül mûködött, ugyanúgy mint málnával, áfonyával vagy szilvával. Mire a fotózást végéhez értem, még a nap is kisütött.
A rebarbaráról többet Anikó blogján olvashattok. Akkor jöjjön tehát a recept!
Hozzávalók egy 23 cm átmérõjû pite formához:
5 tojás
120 g cukor
150 ml teljes tej
150 ml tejszín (minimum 30%-os zsírtartalmú!!! és nem fõzõtejszín!!!) ...