Rebarbarás nyers torta ? AIP

2017-11-05

sponsored links

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A “Karobos csokiszalámi” tésztáját készítjük el.
  • Kibélelünk fóliával egy csatos tortaformát, majd beleegyengetjük a tésztát.
  • 10-15 szál rebarbarát a leveleitõl megtisztítunk és kisebb darabokra vágva rányomkodjuk az alapra.
  • Turmixolt bogyós gyümölcsöt – pl. fekete áfonyát, ribizlit, málnát, fekete ribizlit, szedret édes almával összecsépelve – a rebarbara közé kenünk.
  • 0.5 liter vízbõl – 5 ek. zselatinnal készítünk a torta tetejére zselét úgy, hogy 1 dl langyos vízben elkeverjük a zselatint, majd a 4 dl forrásban lévõ vízbe öntjük, keverjük, elzárjuk a lángot, majd hûlni hagyjuk.
  • Tegyünk tányért a tortaforma alá, és így öntsük nyakon a süteményünket a zselatinnal.
  • Hûtõben legalább 5 órát állni hagyjuk, hogy jól megdermedjen a zselatin.

Amennyiben nem AIP szerint készül a torta, akkor lehet használni az édesítésre xukor0steviát!


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=32481

sponsored links

Keres?s