Rebarbarás morzsasüti (crumble)

2012-06-03

sponsored links



Nagyon szeretem a crumble-t, gyorsan kész van, és lényegében bármivel készítjük, mindig  isteni finom.
Rengeteg változata létezik, a sóstól az édesig, én most rebarbarával kívántam. Nem volt rossz ötlet :)

Hagyományos változatban készíthetjük fehér liszttel és cukorral, kókuszzsír helyett pedig vajjal. Bármilyen tûzálló tálban is készíthetjük, nekem most jobban tetszett a szufléforma.

Hozzávalók (4 adaghoz):

  • 15 dkg rebarbara
  • 5 dkg liszt
  • 5 dkg teljes kiörlésû liszt
  • 10 dkg kókuszzsír
  • 10 dkg nyírfacukor + 1 teáskanál (vagy xilit, nádcukor stb) ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2012/06/rebarb...

sponsored links

Keres?s