Rebarbarás-epres pite

2012-05-14

sponsored links


Ahogy megláttam a rebarbarát, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy vegyek. Bár volt egy rossz élményem, amit le kellett küzdenem. Anno elkezdtem zöldségpucolóval tisztítani, és még a plafon is piros kis pöttyös lett. Akkor  megfogadtam, hogy kétszer csináltam ilyet, elõször is utoljára.
Most utána olvastam, és Chili&Vanília oldalát megnyugvást találtam, hogy elég csak jól megmosni és a két végét pár centire levágni. Úgyhogy nekiálltam. A receptet a NoSalty oldalon találtam, pik-pak megvolt:-)

Hozzávalók 24 cm-es pite sütõtálhoz:

A tésztához: 125 g margarin, 200 g liszt, 60 g cukor, 1 tojássárgája, fél cs. sütõpor, fél cs. vaníliás cukor, 1 ek. tejföl, fél citrom reszelt héja, tojás fehérje a kenéshez

A töltelékhez: 200 g eper, 200 g rebarbara, 80 g ...

Folytats a blogon ... bakeann.blogspot.com/2012/05/rebarbar...

sponsored links

Keres?s