Rebarbarás eperlekvár (paleo)
sponsored links
Van már a blogon egy paleo rebarbarás eperlekvár itt. A mostani abban különbözik tõle, hogy az almának köszönhetõen sûrûbb lett, illetve édesítõbõl is kevesebb kellett hozzá. A lekvár hagyományos változata is megtalálható nálam itt.
Hozzávalók:
1 kg eper
50 dkg rebarbara
2 eper
fél dl víz
1 teáskanál C-vitamin
30 dkg eritrit
1,5 dkg pektin
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!
Amikhez felhasználhatjuk a lekvárt (a receptekért a képek fölötti megnevezésre kell kattintani)