Rebarbarazselés húsvéti torta
sponsored links
Eljött végre az április, a kedvenc hónapom. Mert olyan, mint én, vagy mert én vagyok olyan, mint õ. Mert ekkor nyílik a tulipán, a kedvenc virágom. Mert lehet a természetben sétálni, lehet a kertbe menni. Mert ekkor van a szülinapom... És mert legtöbbször ebben a hónapban van a húsvét... Idén is. Az alábbi torta a tavaszt és a húsvétot egyesíti, Készítsétek el, nem fogjátok megbánni. Lehet, van, aki már ismeri, hiszen az Erdélyi Konyha 2017-es naptárában ez az áprilisi torta. :)
Rebarbarazselés húsvéti torta
Hozzávalók 26 cm-es formához, a piskótához: 9 tojás, 6 + 2 evõkanál cukor, 2 evõkanál melasz (finomítatlan, sötétbarna nádcukor), 12 evõkanál liszt, 3 mokkáskanál sütõpor;
a rebarbarazseléhez: 80 dkg rebarbara, 1 + 2 dl víz, 3-4 evõkanál cukor, 1 tasak ...