Rebarbaraleves csirkehússal
sponsored links
Valószínû, sokan "nagyot néznek" a címen, és bevallom, eddig nekem sem jutott eszembe, hogy rebarbarából ún. sós levest fõzzek. De most megmaradt egy csirkehátam és mellcsontom-bõröm, illetve rebarbarából is elég sok volt itthon, gondoltam, csakis jó lehet a végeredmény. Szerintem finom is lett, a férjemnek is ízlett, s bár a nagylányom eleinte idegenkedett a megkóstolásától, a végén azt mondta, hoyg isteni. A kicsi nem ette meg. Õ megelégedett belõle a hússal. :)
Rebarbaraleves csirkehússal
Hozzávalók 4-5 személyre: 1 csirkefarhát, 1 csirkemellcsont, és a melle bõre (vagy tetszés szerinti részek), 60 dkg rebarbara, 3 dkg rizs, 1 tojássárgája, 2 evõkanál liszt, 1 dl ...