rebarbara. alma. vanília. egy sütiben.
sponsored links
krisztián, rebarbara. rebarbara, krisztián.
miután túlestünk a bemutatkozáson (ahol mindenki a saját nevére koncentrál), együtt hazajöttünk. megismerkedtünk és mondhatom, a rebarbara egy jó dolog! elõször almával párosítottam, meg azért került bele kevés eper is (a színét javítandó), de legközelebb, ha még hozzájutok, chutney-t és lekvárt is fõzök belõle. az íze kellemesen savanykás, jól kiegészíti az epret, az almát, vaníliával pedig remek. ezért is született ez a vaníliakrémes süti, ami kissé idõigényes, de nagy adag lesz belõle, úgyhogy bátran neki lehet állni. megéri.
rebarbarás-almás sütemény vaníliakrémmel
a tésztához:
400 g liszt
250 g vaj
125 g cukor
1 tk sütõpor
csipetnyi só
1 tojás
a töltelékhez:...
miután túlestünk a bemutatkozáson (ahol mindenki a saját nevére koncentrál), együtt hazajöttünk. megismerkedtünk és mondhatom, a rebarbara egy jó dolog! elõször almával párosítottam, meg azért került bele kevés eper is (a színét javítandó), de legközelebb, ha még hozzájutok, chutney-t és lekvárt is fõzök belõle. az íze kellemesen savanykás, jól kiegészíti az epret, az almát, vaníliával pedig remek. ezért is született ez a vaníliakrémes süti, ami kissé idõigényes, de nagy adag lesz belõle, úgyhogy bátran neki lehet állni. megéri.
rebarbarás-almás sütemény vaníliakrémmel
a tésztához:
400 g liszt
250 g vaj
125 g cukor
1 tk sütõpor
csipetnyi só
1 tojás
a töltelékhez:...