Rebarbar?s pite
sponsored links
A recept innen. ?n egy toj?ssal t?bbet tettem, mint az eredeti receptben volt, mivel nagyon kicsik voltak a toj?sok. Ide ?gy ?rom, ahogy ?n k?sz?tettem.
Hozz?val?k:
2 kisebb toj?s
12 dkg krist?lycukor
15 dkg liszt (fele r?tesliszt, fele simaliszt)
1 te?skan?l s?t?por
2 ev?kan?l tejf?l
A tetej?re:
2 sz?l rebarbara
kb. 2 ev?kan?l dar?lt di?
kb. 2 ev?kan?lkrist?lycukor
A toj?sokat a cukorral habosra kevertem. Hozz?adtam a tejf?lt, majd a s?t?porral elkevert lisztet.
Vajjal kikent, liszttel kisz?rt form?ba sim?tottam.
A rebarbarasz?rakat megh?moztam, feldaraboltam. A di?t a krist?lycukorral ?sszekevertem, majd beleforgattam a darabolt rebarbar?t. r?sz?rtam a nyers t?szt?ra. A marad?k cukros di?t is r?sz?rtam. El?meleg?tett 175fokos s?t?ben kb. 20-25 perc alatt megs?t?ttem.
Porcukorral megsz?rva t?laltam.