RAKOTT ZÖLDSÉGTÁL, SÜTÕBEN SÜTVE
sponsored links
Egy gyors, könnyû zöldségestál, amit nem nehéz elkésziteni. Zöldségimádóknak, dietázóknak kitünõ, de annak is, aki nem akar túlbonyolitani egy vacsorát, ebben a kellemes napos tavaszi idõben.
Maradékok felhasználására kitünõ.
Hozzávalók:
Amit a hütõszekrényünk kinál
Nálunk :
1 cukkini
1 édesburgonya
fél póréhagyma
2 db burgonya
kb.2 dl. joghurt
maradék sonkadarabok
1 tojás
só
bors
sajt
A zöldségeket megtisztitom, megmosom és felkarikázom. Tûzálló tálba elkezdem lerakni elõször
az édesburgonyát, rá a cukkinit.és a póréhagymát. A joghurtba elkeverem a tojást, sózom, borsot adok hozzá és összekeverem majd ráöntöm a tepsibe tett zöldségekre.
Folytatom a tepsi megpakolását, az apróra vágott sonkával és a felszeletelt kétféle burgonyával, majd egy kis maradék reszelt sajttal megszórom az alkotást és sütõben megsütöm.