Rakott savanyú káposzta II.
sponsored links
A tél egyik legkedveltebb szuperétele a savanyú káposzta. Magas C vitamin tartalmának köszönhetõen egész télen frissen tart, erõsíti az immunrendszerünket. Az igazi (önmagában, ecet nélkül savanyított) savanyú káposztában található jótékony baktériumok kedvezõ hatást gyakorolnak a bélflórára, így akadályozzák meg a káros baktériumok megtelepedését.
Minden nap kellene enni ebbõl a gasztrocsodából! Csökkenti a koleszterinszintet, fogyaszt, méregtelenít, és nem mellékesen FINOM! Kérlek ne fõzd meg! Nyersen tudod megõrizni legjobban az értékes tápanyagokat!
A Nyersétel Akadémián többféle rakott savanyú káposztát készítünk, egyik finomabb, mint a másik. Tamás káposztája dús, morzsás, fûszeres. Peti káposztája lágyabb, szaftosabb, könnyebb. Annyira szeretem a savanyú káposztát, hogy most itthon is készítettem egy saját verziót, szabadjára engedve fantáziámat. Ebbõl a mennyiségbõl legalább 6 ember tud jól lakni, de ha kisebb adagokat vágsz, akkor 8 is.
Egy régi recept itt: Rakott savanyú káposzta
Hozzávalók: ...