Rakott savanyú káposzta II.

2012-01-17

sponsored links



A tél egyik legkedveltebb szuperétele a savanyú káposzta. Magas C vitamin tartalmának köszönhetõen egész télen frissen tart, erõsíti az immunrendszerünket. Az igazi (önmagában, ecet nélkül savanyított) savanyú káposztában található jótékony baktériumok kedvezõ hatást gyakorolnak a bélflórára, így akadályozzák meg a káros baktériumok megtelepedését.

Minden nap kellene enni ebbõl a gasztrocsodából! Csökkenti a koleszterinszintet, fogyaszt, méregtelenít, és nem mellékesen FINOM! Kérlek ne fõzd meg! Nyersen tudod megõrizni legjobban az értékes tápanyagokat!

A Nyersétel Akadémián többféle rakott savanyú káposztát készítünk, egyik finomabb, mint a másik. Tamás káposztája dús, morzsás, fûszeres. Peti káposztája lágyabb, szaftosabb, könnyebb. Annyira szeretem a savanyú káposztát, hogy most itthon is készítettem egy saját verziót, szabadjára engedve fantáziámat. Ebbõl a mennyiségbõl legalább 6 ember tud jól lakni, de ha kisebb adagokat vágsz, akkor 8 is.
Egy régi recept itt: Rakott savanyú káposzta

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... gittarawfood.blogspot.com/2012/01/rak...

sponsored links

Keres?s