Rakott pulykamell dubary módra
sponsored links
Miért is ez a neve ennek az általam kreált, ételnek? Na nem kételkedem benne, hogy énelõttem már másnak is kipattanhatott a fejébõl, de nem receptrõl dolgoztam, hanem érzésre.
Az alap ötlet az egy nyáron kapott könyvbõl származik amit bátyámtól és az õ feleségétõl kaptam. Nagyon szeretem ezt a könyvet a címe: Bódi Margó az egészséges is lehet finom.
Szóval ezt a könyvet lapozgatva gondoltam ki ezt az étket. Itt találtam egy olyat, hogy Dubary borda, ezt alakítottam át.
Az eredmény?
Egy szaftos, igazán kellemes ízû rakott étel amit rizibizivel tálaltam és nagy-nagy szeretettel a családomnak.
Na jó volt akinek azért annyira nem jött be, ugye komám? De neki sem a hússal vagyis a rakottassal volt a baja, hanem túl zöld volt a köret. Ugyanis nincs odáig a borsóért. De nem lehet mindig mindenkinek jó ;)
Szóval:
Kb 70-80 dkg pulyka mellet szépen felszeleteltem. Kicsit meg klopfoltam a szeleteket zacskót rátéve, hogy ne ...