Rakott padlizsán
sponsored links
Volt egy kis maradék krumplipürém, amit szerettem volna felhasználni mindenképp. Ez lett belõle.
Tûzálló tálat kiolajoztam, majd a krumplipüré felét az aljára tettem. Erre padlizsánt rétegeztem, amit kakukkfûvel és egy kis paradicsomos fûszerkeverékkel ízesítettem be.
A sertés darált húst kicsit megpirítottam, sóval, borssal és szintén kakukkfûvel fûszereztem is.
A padlizsánra került a husi, arra újabb fûszeres padlizsán, majd újra krumplipüré.
A sütõben addig sütöttem, amíg ropogós nem lett a teteje.
Azon forrón tálaltam.
Tûzálló tálat kiolajoztam, majd a krumplipüré felét az aljára tettem. Erre padlizsánt rétegeztem, amit kakukkfûvel és egy kis paradicsomos fûszerkeverékkel ízesítettem be.
A sertés darált húst kicsit megpirítottam, sóval, borssal és szintén kakukkfûvel fûszereztem is.
A padlizsánra került a husi, arra újabb fûszeres padlizsán, majd újra krumplipüré.
A sütõben addig sütöttem, amíg ropogós nem lett a teteje.
Azon forrón tálaltam.