Rakott padlizsán

2011-09-12

sponsored links


Rövid idõ alatt egyszerû összetevõkbõl kellett összeraknom valami ételt. A parlagfüves gyötrõdés miatt a legjobb ételféleségek kiesnek, mert kereszt allergének. Ilyen a dinnye, sárgadinnye, uborka, paradicsom, fokhagyma, cukkini, az összes tökféle. A barack, szilva kevésbé, de nagy mennyiségben az is tud gyötörni, mint ahogyan tegnap, amikor reggelire, ebédre, vacsorára ettünk belõle. Befõztünk.
Visszatérve a rakott padlizsánra, az még csütörtökön készült, és sajnos nem fotóztunk, csak megettük. Egyszerû, és finom étel volt, viszonylag semleges ízzel. Fûszerekkel, mint pl. bazsalikom, borsikafû lehetne megbolondítani, de a petrezselyem zöldnek is olyan kellemes aromája van, hogy most csak ezt használtam.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2011/09/rakott-...

sponsored links

Keres?s