Rakott karaj cserépben, barackkal - a belga gazda kedvence másképp

2014-03-17

sponsored links


Nem elõször készítem a belga gazda kedvencét karajjal. Annyira zseniális ez a formáció - ami egyébként nem saját ötletem, hanem Boros László mesterszakácstól adaptáltam - hogy szinte felhívás keringõre, hogy többféleképpen is elkészítsem.

Legutóbb jércesteak alapon készítettem:


Kicsit kibõvítettem a hozzávalókat, mert kétféle hagymával és kétféle paprikával készítettem, a karajt pedig steak fûszerkeverékkel fûszereztem.

Hozzávalók 4-6 adaghoz:

60 dkg sertéskaraj ujjnyi vastagra szeletelve
1 evõkanál olívaolaj
3 dkg vaj
1 zöldpaprika ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s