Ragacsos oldalas zöldborsos kelkáposztával
sponsored links
Iiiimádom az oldalast, vagy ahogy a gyerekek nevezik: a csontos husit. Kézbe fogva, körberágcsálgatva, aztán a ragacsos ujjakat nyalogatva. Hmmm...
Az oldalas receptje:
És igazán annyira, de annyira egyszerû elkészíteni, igazi kényeztetõ és kényelmes téli kaja. Most a szép darab oldalast szójaszósz és méz keverékébe pácoltam 2 órára, aztán levestül és mindenestül betettem a sütõbe, de csak 150-160 fokra. Ott töltött vagy 2 órát, a zsírja szépen kicsorgott, kiolvadt. A végén úgy 15 percig rápirítottam 200 fokon.
A fûszeres kelkáposzta készítése:
Mivel a fentiek nem okoztak túl nagy megerõltetést, inkább egy izgalmas köretet készítettem hozzá. A kelkáposztát lehet ...