Ragacsos csirkeszárnyak
sponsored links
Ha jól emlékszem volt már ropogósra sült, meg panírozott, meg egyébként is próbáltam már sokféleképpen. Eleinte le is pirítottam, aztán rájöttem hogy nem kell vele annyit szöszölni, fogtam jól befûszereztem aztán becsaptam a sütõbe.
Nemrég mikor Juci épp felénk járt, kipróbáltuk ázsiai fûszerezéssel is. Jól sikerült, csak másnapra a felét elfelejtettem annak ami belekerült a pácba, így a rögzítés is elmaradt.
Hétvégén megkívántuk megint, de most észnél voltam és fel is írtam.
Ez a változat ha kész akkor nem ropogós, viszont simán felragad a falra, fogyasztásánál erre figyelni kell. Szóval ragacsos, és csíp.
Ragacsos csirke
Kellbele (2-3 fõre):
Fejenként 4-5 csirke szárny, végei levágva
2 fej fokhagyma
Olívaolaj
Pác
2 evõkanál szójaszósz
2 evõkanál osztrigaszósz
1 evõkanál worcestershire szósz ...