Raffaello ízû szaloncukor (és a manduláról pár szó)

2012-12-15

sponsored links


Szerintem már mindenki készített legalább egyszer ilyen házi utánzatot, ami tényleg csak nagy jóindulattal nevezhetõ Raffaello ízûnek, viszont nagyon finom! :))

Bár nem a legolcsóbb fajta, tekintve a tetemes mennyiségû tejport, ami anno gyerekkoromban még reális áron volt kapható, ám most, mikor a tej már tömegcikk és nincs szükség spájzolni, luxuscikké vált. Már nem alapvetõ élelmiszer, hanem kávéízesítõ, illetve sütemény alapanyag, és mint ilyen, már élvezeti cikk, azaz luxuscikk. Az ára tükrözi státuszát. Néha azért belefér.

A szalonok receptje nálam:

20 dkg vaj (ez most tényleg nem más, csakis teavaj lehet!)
20 dkg zsíros tejpor
5 dkg kókuszreszelék finomabbra darálva
10 dkg porcukor ...

Folytats a blogon ... dinavilaga.blogspot.com/2012/12/raffa...

sponsored links

Keres?s