RAFFAELLO
sponsored links
Elkezdtem készítgetni a Karácsonyi süteményes tál résztvevõit. Nagyjából hasonló dolgok fognak készülni, mint tavaly, csak egy-két újdonság lesz az ízkavalkádban. Olyan jó a vendégek elé tenni egy változatos, sok finomsággal megrakott süteményes tálat, így mindenki kedvére és ízlésének megfelelõen tud róla csemegézni. Elsõként a Raffaello-t hoztam, aminek a legfõbb tulajdonsága, hogy nem tejporral készült, hanem tejszínnel és fehér csokoládéval. Sokkal finomabb, nem annyira költséges /mert ugyebár a tejpor elég drága dolog manapság... / és nem érzõdik rajta a tejpor erõs, mû íze.
Hozzávalók kb. 30 db. golyóhoz: 2 dl tejszín, 10 dkg fehér csokoládé, 5 dkg tea vaj / nem margarin /, 20 dkg ...