Radzsasztáni görögdinnyecurry
sponsored links
Van egy könyvem, amiben curry ételek vannak. Sok húsos--fõleg bárányból -- van zöldséges és van ilyen gyümölcsös is.
A bárányt sajnos le kell cserélnem, mert nem kapni nálunk, de gyanítom a jellegzetes íze amúgy is furcsa lenne, mert nem ezen nõttünk fel.
A különféle curryk elég sok fûszerbõl tevõdnek össze, ezért a recept elolvasása sokakban ijedtséget válthat ki, pedig ha túl vagyunk a fûszerek elõkészítésén, akkor már gyorsan és egyszerûen megy majd a fõzés.
Ebbõl a könyvbõl készítettem el a vajas csirkét is.
Most amikor csak úgy, idõtöltésképpen átlapoztam, megakadt a szemem ezen a dinnye recepten. A dinnyén kívül minden volt itthon --na jó, lime nem --ezért várnom kellett a következõ napig.
Be kell vallanom azonban, hogy kissé csalódtam az elkészítés közben, mert bár tudom, hogy a bemutatásra készült ételfotó nem mindég azonos azzal, ami a tányérra kerül evés elõtt, ez mégis úgy alakult, hogy nem ...