Rablóhús és gluténmentes palacsinta

2012-02-11

sponsored links

Mostanában egyre gyakrabban készítek rablóhúst. Kevés csirkemell, szalonna, gomba, hagyma, paprika, kolbász és most padlizsán volt felfûzve. Kb 25 percig sütöttem. Tovább nem tudtam, mert a szalonnából kisülõ zsír 25 perc múlva már nagyon füstölt. 25 perc alatt megsült. Ilyen formában a padlizsánt még a férjemmel is meg lehet etetni:)

3 ek kukoricalisztet, 1 ek. burgonyakeményítõt, csipet sót, 1 egész tojást és kb 1 dl tejet összekevertem és olajozott teflonban megsütöttem. Meglepõ módon egész könnyedén tudtam forgatni és nem szakadt el. Ebbõl a kis ...


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=3880374

sponsored links

Keres?s