Rablóhús - OVCS 2
sponsored links
Miután a levesünket elfogyasztottuk, következzen a vacsoracsatás fõétel. Hisz a parázs a kerti grillen már igencsak pirosson ízzik. Ezért javaslom, hogy minden vendégem kapjon el annyi grilnyársat amennyit szeretne, aztán startoljon rá a tûzhely melletti beton munkalapra helyezett alapanyagos tálakra. Szúrkálja fel ami szemnek-szájnak megfelel, s nosza mehet is a grillrácsra. Ha akarják forgathatják maguknak, ellenkezõ esetben természetesen házigazdaként nekünk ez kötelességünk, ti csak foglaljatok helyet, s válasszatok az itókák közül. Egy kis long drink jól esne? Nemsoká hozom. De ha csak síma alkoholmntesre vágytok, akkor a lányok szívesen hoznak nektek a tavalyi szörpökbõl. Bodza, fenyõ, feketeáfonya, akác, menta. Remélem idén hárs is lesz, elõzõ két évben épp a virágzáskor nem voltunk itthon.
No, de térjünk csak rá grillpálcákhoz. Meg a szúrkálandó alapanyagokhoz.
Hozzávalók:
- 1 kg hús (vegyesen csirke, birka, disznó, borjú),
- 3-4 kisebb hagyma,
- 1 kisebb ananász,
- 20 dkg szalonna,
- 1 cukkini ...