R?kfarok sal?t?val (paleo)
sponsored links
Amikor gyorsan kell valami finomat letenni az asztalra, j?l j?het ez a recept. Gyakorlatilag itt is haszn?lhattam volna b?rmelyik balzsamecetet a Tokaji t?li v?logat?sb?l, vagy ak?r az ?szib?l is, de nekem most a k?rt?s levendul?sra (az ?szi v?logat?sban is benne van) esett a v?laszt?som. ?n csak sim?n haszn?ltam a balzsamecetet, de nagyon finom, ha 1:1 ar?nyban m?zzel keverj?k.
Hozz?val?k:
1 kg tiszt?tott r?kfarok
2-3 ev?kan?l k?kuszolaj
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor finomra v?gott z?ldpetrezselyem
s?
a sal?t?hoz:
j?gsal?ta
rukkola
mad?rbegy sal?ta
gr?n?talma
Az ?sszez?zott fokhagym?t a k?kuszolajban addig pir?tjuk, a petrezselyemmel egy?tt, am?g annak sz?nanyagai ki nem old?dnak. R?dobjuk a r?kokat, s?zzuk, alaposan ?tforgatjuk v?g?l p?r perc alatt k?szre s?tj?k. A sal?ta hozz?val?t tetsz?s szerint daraboljuk. ?sszeforgatjuk a (a m?zzel elkevert) balzsamecettel , majd a r?kok mell? k?n?ljuk.
A facebookon is k?vethettek, itt tudtok csatlakozni hozz?m. Ne feledj?k, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyz?seim n?latok, ha a K?veted lehet?s?gre is r?kattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozz?m.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozz?m.
L?trehoztunk egy ?j paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozz?nk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ?tleteiteket, receptjeiteket is v?rjuk!