Pörköltek és paprikások - akár a karácsonyi vagy szilveszteri menüben
sponsored links
Múlt év karácsony másnapján istenien sikerült ez a harcsapaprikás.
Ahogyan a hagyományos húsleves, úgy bármelyik pörköltféle is megállja a helyét az ünnepi menüben. A lényeg az, hogy nemes alapanyagból és megfelelõ idõt rászánva készítsük el.
Most csokorba szedtem néhányat receptgyûjteményembõl, fogadja mindenki nagy szeretettel, így közvetlenül az ünnepek elõtt!
Karácsony második napján: korhely harcsapaprikás kucsmagombával, vajas-roquefortos galuskával
A magyar konyha tökéletes harmóniája: paprikás csirke vajas galuskával
Hagyományos ételek falusi alapanyagból, mai felfogásban: kakaspörkölt cserépben, köményes-juhtúrós lebbencstésztával, Cserna-Szabó Andrással
...