Pörkölt AIP-osan

2017-11-14

sponsored links

Kevés zöldség mártással ketogénben is fogyasztható étel!

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A hosszan fõtt csontlevesünkbe tegyünk bele – igény szerint – kockázott marha- és sertéshúst.
  • A levest minimum 6 órán át fõzzük, de másfél óta után a benne lévõ húst külön lábasba tehetjük, mert ekkorra 100%, hogy megpuhult.
  • Sertészsíron kevés leveslével dinszteljünk meg hagymát és fokhagymát, majd forgassuk össze a puha húskockákkal; tegyük félre az edényt.
  • A vegyes zöldség – sárgarépa, fehérrépa, karalábé, káposzta, hagyma stb. – levesbe való fõzésével vagy megvárjuk az erõleves elkészültét, vagy a pörkölt alap elkészítésekor odateszünk igény szerinti mennyiségben vegyesen zöldségeket, és megfõzzük.
  • A zöldségekbõl pürét készítünk, melyet megsózunk, majd a hagymás-fokhagymás húsra öntjük.
  • A zöldségpürét két módon színesíthetjük: 1. A zöldekkel együtt céklát is fõzünk; 2. Veszünk Bio céklaport és 2 evõkanálnyit elkeverjük a mártással.

Díszítésként borsos ízû ehetõ Sarkantyúkát tettem az ételre!


Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=32525

sponsored links

Keres?s