Póréhagymás kecskesajtos frittata
sponsored links
A múltkori frittata adta az alapot a tegnapi vacsorához is. Annyit módosítottam, hogy tisztes mennyiségû vajon meg egy kevés olívaolajon póréhagymát és fél fej vöröshagymát dinszteltem. Nagyjából 10 percig, ezután adtam hozzá az elõzõleg megfõzött, felkarikázott krumplit és felönöttem (felvert) tojással (7 db). A serpenyõt nem hagytam sokáig a tûzön, csak addig amíg egy kevés kecskesajtot is rámorzsolgattam.
Elõmelegített sütõben fejeztem be a sütést (200 Celsius, gáz 6-os). Bõ negyed óra alatt megsült, átsült a tojás is.
Tetejére készítettem egy kis frissítõ dekort: a vöröshagyma másik felét jó apróra vágtam és meglocsoltam egy citrom levével, majd frissen vágott perezselymet forgattam bele. Mikor megsült a ...