Pék szelet

2012-03-23

sponsored links


Hogy miért ez a neve ne kérdezzétek! Egy nagyon régi Fakanál újságból szemezgetek mostanában annyira régi, hogy az ára 11 Ft. volt. Most  elhatároztam hogy ezekbõl fogok párat kipróbálni néha-néha , mert aránylag ezek olcsóbb alapanyagból készülnek. A múltkori palacsintámhoz az ízesítést és az  öntetet is ilyen újságból  választottam.
                                                                               
 Hozzávalók: 6 dkg. búzadara, 3 dl víz, 1 tojás, törött bors és finomra vágott petrezselyem, só, prézli,olaj. 
Elkészítése: A búzadarát a vízben sûrûre fõztem. Amikor teljesen kihûlt hozzáadtam a tojást, sót , törött borsot valamint a finomra vágott petrezselymet. Összekevertem jól majd  deszkára borítottam és ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/03/...

sponsored links

Keres?s